Strona

Dla firm i wydawnictw


Oferuję:


- opracowanie przepisów kulinarnych
- profesjonalne sesje zdjęciowe (od stylizacji, przez wykonanie zdjęć po postprodukcję)
- stylizacja produktu
- zdjęcia „krok po kroku” z wykonania potrawy wraz z prezentacją składników
- tworzenie tekstów kulinarnych i okołokulinarnych na potrzeby wydawnictw, firm branżowych (moją specjalnością jest kuchnia japońska, arabska, kuchnie śródziemnomorskie – w tym głównie grecka i turecka, dieta bezglutenowa, dieta wegańska)
- tworzenie tekstów branżowych (atrakcyjnych z punktu widzenia wyszukiwarek) i zdjęć na potrzeby blogów firmowych
- przygotowanie zdjęć na kanały social media
- prowadzenie kanałów social media (Facebook, Instagram)
- fotografia eventowa, w tym reportaż kulinarny (zdjęcia z pokazów, warsztatów kulinarnych)
- sprzedaż zdjęć - dysponuję dużą bazą zdjęć kulinarnych, większość z nich znajdziesz na moim blogu kulinarnym Filozofia Smaku
- prowadzenie warsztatów z zakresu fotografii kulinarnej i stylizacji produktu
- prowadzenie warsztatów fotograficznych, warsztatów kulinarnych, w tym także warsztatów o tematyce bento/lunchbox  (z możliwą prelekcją na jeden z wybranych tematów:  Histora i tradycja japońskiego obento lub Estetyzacja codzienności na przykładzie japońskiego obento).

  Stacjonarnie pracuję w Częstochowie i Radomsku. Dojeżdżam także do Klientów na terenie całego kraju. Większość zdjęć wykonuję we własnej domowej pracowni. Dysponuję profesjonalnym oświetleniem studyjnym i reporterskim, ogromną bazą rekwizytów do fotografii kulinarnej, a także teł do fotografii. Wybrane sesje dla Klientów z branży spożywczej i wydawnictw znajdziesz w zakładce: Realizacje

  Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą, skontaktuj się ze mną wysyłając wiadomość przez formularz kontaktowy lub bezpośrednio na mail: filozofiasmaku@gmail.com.


Zaufali mi:

Klienci portfolio fotograficzne

Obsługiwane przez usługę Blogger.